KuerHotel

Yhteystiedot

Miten voimme auttaa?

Yhteystiedot

Osoite

Kievarintie 5
95970 Äkäslompolo

Sähköposti

info@kuerhotel.fi

Puhelin

044 230 9540

Miten teille pääsee?

Saavuttaessa Äkäslompoloon Kolarin suunnalta, tie 940, Kievarintielle kääntymistä voi valmistella vasempaan, kun katuvalaistus alkaa.

Muoniosta, Kittilästä tai Maisematien ja Äkäslompolon kylän kautta ajaville suunnistusta auttaa Kievarintielle päättyvä kevyenliikenteenväylä.

Kievarintie päättyy jyrkän nousun jälkeen pihaamme, pysäköintialueelle!

VR tuo etelästä matkustavat yöjunalla Kolariin ja junaan saa kätevästi auton mukaan.

Kolarin juna-asemalta on linja-autoyhteys Äkäslompoloon. Lähin pysäkki on Kuer. Varaa aina ennakkoon paikka bussiin! 

Pysäkiltä on pitkä, jyrkkä tie KuerHotellin pihaan. Erityisesti kantamusten kanssa suosittelemme ottamaan taksin Äkäslompolon kyläkeskuksesta hotellin pihaan.

 

Lennot laskeutuvat Kittilän lentokentälle.

Lentokentältä voit vuokrata auton tai ottaa taksin Äkäslompoloon.

Lentokentältä on myös linja-autoyhteys Ylläksen Äkäslompoloon. Tarkista linja-auton aikataulu ja tee tarvittaessa paikkavaraus ennakkoon!

KuerHotellia lähin pysäkki on Mailan Putiikin kohdalla. Sieltä on kuitenkin yli kilometrin matka ja pitkä, jyrkkä tie KuerHotellin pihaan. Suosittelemme ottamaan taksin kyläkeskuksesta hotellin pihaan.

KuerHotel Marikki yrittäjä

tervehdys tunturilta!

Olen Marikki, KuerHotellin yrittäjä!

Minä ja viisi aikusta lastani ostimme vuonna 2016 vanhan koulutuskeskuksen.Olemme nyt viiden vuoden aikana muokanneet siitä lomailijoille mielettömän kokonaisuuden ympärivuotiseen loman viettoon.

Viisi vuotta sitten luovuin tutusta Tampereesta ja suuntasin matkailuyrittäjäksi ja  kohti seikkailuja Lapissa, Ylläksellä. Jokainen päivä on uusi seikkailu ja aina erilainen sekä töissä että vapaa-aikana. Täällä on hyvä olla ja asua!

Yrittäjänä häärään milloin missäkin tehtävässä. Nautin siitä, että minulla on monta rautaa tulessa. Ykkösjuttuni on kuitenkin huolehtia siitä, että Sinä voit viettää mahdollisimman ihanan loman Ylläksellä.

Sydämellisesti tervetuloa!

Marikki