KuerHotel

Usein kysytyt kysymykset
KuerHotel yhteystiedot

Julkaistu

Mitä eroa on hotellilla ja hostellilla?

Hotellihuoneet on varustettu tv:llä, pienellä minijääkaapilla, kylpyhuoneella (wc+suihku) ja hiustenkuivaajalla. Kaikki hotellihuoneet on yksilöllisesti sisustettuja. Lounge on vieraiden yhteinen istuskelutila josta löytyy mm. tv ja lautapelejä. Alakerrassa on iso sauna.

Hotellin vieressä sijaitseva KuerHostel on edullisempi yhteismajoitusvaihtoehto. Löydät lisätietoa täältä.

Mitä jos saavun keskellä yötä?

Ei huolta! Ilmoita tästä meille etukäteen niin löydät avaimen avainlokerosta ja lähetämme koodin sekä lisäinfoa ennen saapumistasi. Nähdään aamiaisella!

Voinko ottaa lemmikkini mukaan?

Tottakai! Hotellissa on yksi lemmikkihuone varattavissa. Varausta tehdessä valitse ”Lemmikkihuone” tai ota meihin yhteyttä niin tarkistamme saatavuuden. Lemmikkihuone sijaitsee uloskäynnin läheisyydessä ja ulkona on tilaa temmeltää!

Huomioithan että lemmikki ei saa oleskella yleisissä tiloissa kuten loungessa tai kahvilassa.

Millaisia ratkaisuja löytyy perheelle?

Pienten lasten kanssa matkustaville suosittelemme ”minisviittiä” eli isompaa kahden hengen huonetta,  jossa kahden sängyn lisäksi avattava vuodesohva. Matkasänky on myös varattavissa. Vaihtoehtoisesti varaamme teille useamman huoneen, otattehan yhteyttä niin pyrimme vierekkäisiin huoneisiin.

Meitä olisi isompi porukka, mahtuuko?

Koko hotellin varaamalla saatte jopa 20 henkeä omaa porukkaa mahtumaan! Viereisessä rakennussa sijaitseva KuerHostel puolestaan voi majoittaa lisäksi 25 henkilöä.

Oletteko auki kesällä?

Kesällä palvelee edullinen itsepalveluhostelli ja -hotelli. Majoitukseen sisältyy petivaatteet ja pyyhe sekä yhteiskäytössä olevat wc:t ja suihkut. Kesällä ei ole tarjolla aamiaista, mutta yhteiskeittiö Köökki on käytettävissä omien eväiden valmistamiseen.

Pärjäänkö ilman autoa?

Tämä riippuu ihan itsestäsi! Hiihtoladut lähtevät pihastamme, vuokraamme lumikenkiä Kuertunturin valloittamiseen ja kyläkeskukseen kävelee puolessa tunnissa. Huomioithan kuitenkin että Kuerkievari sijaitsee jyrkän mäen päällä ja erityisesti kantamusten kanssa kapuaminen on raskasta!
Taksit kuljettavat ympäri vuorokauden ja Skibus pari kertaa päivässä. Katso alempaa ohjeet lentokentältä tai juna-asemalta saapumiseen.

Miten teen varauksen?

Klikkaa tästä varauskalenteriin!

Minulla on erityisruokavalio, otanko omat eväät mukaan?

Ilmoitathan erityisruokavalioista viimeistään 14vrk ennen varauksen alkamista niin otamme tämän huomioon aamiaisella. Huomioithan kuitenkin, että meillä ei ole erillistä allergiakeittiötä.

Onko teillä tarjolla muutakin kuin aamiaista?

Talvisesongilla kahvila-ravintolamme KuerCafe palvelee päivittäin! Tarjolla on itsetehtyjä makeita ja suolaisia herkkuja.
Päivälliseksi tarjoamme mummolan kotiruokaa päivittäin vaihtuvalla kiinteällä menulla. Teethän pöytävarauksen!

Lisää
Blogipostauksia